Heerlijk ‘private shoppen’ in Scherpenzeel

Home > Inwoners > Actualiteiten > Heerlijk ‘private shoppen’ in Scherpenzeel

Heerlijk ‘private shoppen’ in Scherpenzeel

RSS

Vanaf woensdag 3 maart 2021 is het voor bijna alle winkeliers toegestaan hun winkels te openen voor private shopping. Voor zo’n unieke beleving maakt u vooraf een afspraak om coronaproof te shoppen in uw favoriete winkel in ons dorp Scherpenzeel. Dat is natuurlijk fantastisch nieuws. De winkeliers zullen u met veel plezier welkom heten en u van een onbezorgde ervaring voorzien. Zorg dat u er op tijd bij bent! Uiteraard is het ook nog steeds mogelijk om bestellingen te plaatsen en af te halen.

Behalve de mogelijkheid voor private shopping mogen ook de meeste contactberoepen per 3 maart weer opstarten. Dat betekent dat u ook weer bij kapsalons, schoonheidssalons en massagesalons terecht kunt. Kijk op www.heerlijkscherpenzeel.nl voor het winkelaanbod of neem direct contact op met de lokale winkelier voor de voorwaarden. Samen steunen we de lokale winkeliers.

Op de hoogte blijven van de leukste acties en nieuwtjes van onze winkeliers? Volg onze Heerlijk Scherpenzeel pagina ook via Facebook en Instagram.