Gemeente zoekt deelnemers voor Spel Zonder Grenzen

Home > Inwoners > Actualiteiten > Gemeente zoekt deelnemers voor Spel Zonder Grenzen

Gemeente zoekt deelnemers voor Spel Zonder Grenzen

Provincie Gelderland nodigt Scherpenzeel uit om mee te doen

De gemeente Scherpenzeel is op zoek naar inwoners en ondernemers die op woensdagmiddag 23 mei 2018 willen deelnemen aan het Spel Zonder Grenzen op de Markt in Arnhem. Het spel wordt georganiseerd door Erfgoed Gelderland (in het kader van het 600-jarig bestaan van Gelre, het tegenwoordige Gelderland). De provincie Gelderland heeft de gemeente Scherpenzeel gevraagd een team te vormen van 6 à 10 personen, dat in ieder geval bestaat uit één kind tussen 10 en 12 jaar en minimaal twee volwassenen. In totaal doen per Gelders kwartier twee team mee. In het kwartier waartoe Scherpenzeel behoort, is ook de stad Arnhem uitgekozen. U hoeft niet bovenmatig sportief te zijn, maar het wel leuk te vinden om hieraan mee te doen.

Lijkt het u leuk om – samen met uw kind(eren) – mee te doen? Geef u dan snel op, want er is dus een beperkt aantal plekken. Opgeven kan door een mail te sturen naar Bertil Rebel van de gemeente Scherpenzeel, b.rebel@scherpenzeel.nl. De gemeente zorgt voor vervoer of een reiskostenvergoeding als u op eigen gelegenheid naar dit Spel Zonder Grenzen wilt gaan.