Gemeente verstrekt gratis compost

Home > Inwoners > Actualiteiten > Gemeente verstrekt gratis compost

Gemeente verstrekt gratis compost

Dit item is verlopen op 18-03-2018.

Zaterdag 17 maart is het Landelijke Compostdag. Met deze dag wordt het belang van het apart inzamelen van groente-, fruit- en tuinafval onder de aandacht gebracht. De inwoners van Scherpenzeel scheiden hun gft-afval goed van het restafval. Om het belang hiervan te onderstrepen, biedt de gemeente de mogelijkheid om gratis compost op te halen op 16 en 17 maart.

Inwoners kunnen op vertoon van hun milieupas gratis 2 zakken compost van 20 liter ophalen. Er zijn 480 zakken beschikbaar. Op = op. De Milieustraat aan de Hopeseweg 3 is geopend op vrijdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdagochtend van 8.00 tot 12.00 uur.

De gemeente bedankt hiermee inwoners voor hun inspanning om gft-afval en groenafval gescheiden aan te leveren.