Energiebespaaractie Scherpenzeel

Home > Inwoners > Actualiteiten > Energiebespaaractie Scherpenzeel

Energiebespaaractie Scherpenzeel

Energie besparen in je woning of overstappen op een eigen energiebron? Goed idee, maar waar begin je? Het Energieloket van gemeente Scherpenzeel helpt je graag op weg.

Mobiel Energieloket

Veranderen naar: Het mobiele energieloket staat op 11 juni van 14.00 tot 17.00 uur op Plein 1940 en op 12 juni van 9.00 tot 13.00 uur op de Warenmarkt. Je kunt hier terecht met alle vragen over energiebesparing in je woning zoals; hoeveel kan ik besparen op mijn energierekening of welke alternatieven zijn er voor aardgas? Ook vragen over kosten, leningen en subsidies beantwoorden we graag!

Informatiebijeenkomst

Op 11 juni organiseren wij samen met het Energieloket en Plat DuS, een samenwerkingsverband van regionale bedrijven op het gebied van duurzaamheid, een informatieavond van 19.45 tot 21.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in Kulturhus De Breehoek, Marktstraat 59, Scherpenzeel. Tijdens deze avond presenteren we warmtebeelden van een aantal type woningen, gaan we in op bespaarmaatregelen en kun je terecht voor vrijblijvend (technisch) advies of een concrete aanbieding.

Gratis warmtebeeld van je woning?

Tijdens de informatieavond en bij het mobiele Energieloket kun je je aanmelden voor een gratis warmtebeeld van je woning. Onder de aanmeldingen verloten we 3 gratis warmtebeelden.

Meer weten?

Ga voor meer informatie naar www.scherpenzeel.nl of neem contact op met het Energieloket via teun@energieloket-scherpenzeel.nl of bel naar 06-10 73 12 61. Je kunt ook contact opnemen met de gemeente via (033) 277 23 24 of duurzaam@scherpenzeel.nl.

Tot ziens in ons mobiele Energieloket en op de informatiebijeenkomst!