Eerste corona-besmetting vastgesteld in Scherpenzeel

Home > Inwoners > Actualiteiten > Eerste corona-besmetting vastgesteld in Scherpenzeel

Eerste corona-besmetting vastgesteld in Scherpenzeel

RSS

Ook in Scherpenzeel is inmiddels bij een inwoner het coronavirus (COVID-19) vastgesteld. Het is mogelijk dat meerdere inwoners besmet zijn geraakt met het virus. Vanwege privacy worden verder geen mededelingen gedaan.

Burgemeester Harry de Vries: “Allereerst wens ik de patiënt in deze situatie beterschap toe. Ik begrijp dat het voor Scherpenzeel een schok is, dat nu ook in onze gemeente het corona-virus is vastgesteld. Hoewel we hier natuurlijk wel op voorbereid waren. Ik wil u allen op het hart drukken: houd afstand van elkaar. Denk aan de 1,5 meter afstand, hierdoor krijgt besmetting weinig kans. Doe het voor de gezondheid van ons allen en in het bijzonder voor de zwakkeren onder ons. Dit is ons belangrijkste wapen tegen het corona-virus, helemaal nu we ook in Scherpenzeel met dit virus de strijd aan gaan. Ik wens u allemaal veel sterkte toe.” 

Kijk voor actuele informatie op de websites van RIVM - Rijksinstituut voor Volksgezondheid en de Veiligheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) en voor lokale ontwikkelingen zie scherpenzeel.nl/coronavirus