Een veilig gevoel… een vakantiekaartje voor de buren

Home > Inwoners > Actualiteiten > Een veilig gevoel… een vakantiekaartje voor de buren

Een veilig gevoel… een vakantiekaartje voor de buren

Gratis verkrijgbaar bij winkels, bibliotheek, Het Foort en gemeentehuis

Gaat u op vakantie? Informeer dan de buren! En spreek met ze af dat ze een oogje in het zeil houden. Dat kan nu heel gemakkelijk met een vakantiekaartje dat de gemeente Scherpenzeel gratis ter beschikking stelt.

Op het zomerkaartje noteert u uw vakantie- en contactgegevens en kruist u aan wat u met uw buren hebt afgesproken om uw woning tijdens uw afwezigheid een bewoonde indruk te geven. Zo zetten we ons ook in de zomermaanden samen in voor een veilige woon- en leefomgeving.

Gratis af te halen

Het vakantiekaartje is gratis af te halen in de meeste winkels in het centrum van Scherpenzeel, bij de Bibliotheek Scherpenzeel, Het Foort en het gemeentehuis.