Doet u mee? Samenwerken in Scherpenzeel

Home > Inwoners > Actualiteiten > Doet u mee? Samenwerken in Scherpenzeel

Doet u mee? Samenwerken in Scherpenzeel

Dit item is verlopen op 15-02-2021.

De gemeente is nieuwsgierig naar uw ideeën voor samenwerken. Op welke manier en op welke onderwerpen u wilt  meedenken, meedoen of initiatief nemen.

Door onderstaande vragenlijst willen wij hier een beter beeld van krijgen.  De vragenlijst bestaat uit 14 vragen. De eerste 6 vragen gaan over uw interesses en de ideeën die u (mogelijk) heeft voor de Scherpenzeels samenleving. Daarna stellen we 4 vragen over de manier waarop u betrokken zou willen worden bij de gemeentelijke beleidsvorming. Tot slot stellen we nog 4 vragen over de dienstverlening (service) van de gemeente.

Daarnaast kunt u zich aan het eind van deze vragenlijst opgeven voor ons digitale inwonerspanel van de gemeente Scherpenzeel. Wij vragen u dan ongeveer 4 keer per jaar digitaal om uw mening over actuele onderwerpen. Meer informatie vindt u hierover op: www.scherpenzeel.nl/inwonerspanel

Om mee te doen gaat u naar de vragenlijst over Samenwerking in Scherpenzeel 25-01-2021