Home > Inwoners > Actualiteiten > Deadline vergunningsaanvraag oliebollen verkoop gemeente Scherpenzeel 18 oktober 2019

De gemeente Scherpenzeel maakt bekend dat ondernemers die graag oliebollen en/of appelflappen willen verkopen vanaf de (openbare) weg/voetpad rond de jaarwisseling 2019-2020 hiervoor een (stand)plaats)vergunning moeten aanvragen. De vergunningaanvraag dient uiterlijk op 18 oktober 2019 door de gemeente ontvangen te zijn. Op deze manier kan tijdig een besluit op de aanvraag worden genomen.

Een vergunning kan worden aangevraagd bij de afdeling Ruimte en Groen van de gemeente Scherpenzeel. U kunt hiervoor het algemene contactformulier op onze website gebruiken. Verstrekt u bij de aanvraag s.v.p. de volgende informatie:

Brief met vergunning aanvraag, met daarin gespecificeerd:

• Op welke locatie u wilt bakken en/of verkopen (inclusief situatietekening met afmetingen);
  • Soort/type standplaats: gaat het om de plaatsing van een tent, kraam of verkoopwagen;
  • Voor welke dagdelen en/of dagen u de vergunning aanvraagt.

De kosten voor de (aanvraag om) vergunning bedragen € 87,75 volgens onze Legesverordening 2019.