Controle en aanmelden gegevens voor gemeentegids 2022

Home > Inwoners > Actualiteiten > Controle en aanmelden gegevens voor gemeentegids 2022

Controle en aanmelden gegevens voor gemeentegids 2022

Binnenkort begint Akse Media met het actualiseren van de redactionele adressen voor de aankomende gemeentegids Scherpenzeel. Adressen die al eerder in de gids zijn opgenomen en zijn voorzien van een e-mailadres krijgen een e-mail ter controle van de gegevens. Deze is bij een ieder voorzien van een unieke persoonlijke code, zodat men zelf de gegevens naar wens kan controleren en vervolgens aanpassen.

De overige vermeldingen worden tijdens de actualisatie periode telefonisch door Akse Media benaderd.

Let op: nog niet eerder in de gids vermeld? Dan dient men zijn/haar organisatie of vereniging zelf aan te melden voor evt. plaatsing in het adressengedeelte.

Men kan voor mutaties en/of aanmeldingen ook zelf op de volgende manieren reageren:

• per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Gemeentemagazine Scherpenzeel)
  • schriftelijk: Akse Media (t.a.v. Gemeentemagazine Scherpenzeel) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

Wijzigingen en/of aanmeldingen kunnen aan de redactie worden doorgegeven tot uiterlijk 15 oktober 2021.