Burgemeester Klein over nieuwe maatregelen

Home > Inwoners > Actualiteiten > Burgemeester Klein over nieuwe maatregelen

Burgemeester Klein over nieuwe maatregelen

Dit item is verlopen op 18-03-2021.

Heel voorzichtig wordt de huidige lockdown iets verruimd. Het geeft iets meer lucht aan velen onder ons die het moeilijk hebben met de maatregelen in de strijd tegen het corona-virus. De lockdown vraagt veel van ons, zowel fysiek als mentaal. We zijn bijna een jaar bezig om samen het coronavirus onder controle te houden. Met de lente die in de lucht hangt, gun ik u allen iets meer vrijheid, iets meer van het ‘normaal’. Een voorzichtig nieuw begin.

Om deze ingeslagen weg te kunnen voortzetten, is het van groot belang dat we ons allen houden aan de maatregelen die blijven gelden. Vooral de avondklok die voorlopig nog van kracht is. Zullen we samen op de grenzen blijven letten, voorzichtig blijven en waakzaam zodat we mogen blijven genieten van de kleine versoepelingen.