Bemoeizorg Scheprenzeel, als hulp hard nodig is

Home > Inwoners > Actualiteiten > Bemoeizorg Scheprenzeel, als hulp hard nodig is

Bemoeizorg Scheprenzeel, als hulp hard nodig is

RSS

Als u zich zorgen maakt over iemand bij u in de buurt

U kent ze vast wel, die huishoudens waar de gordijnen meestal dicht zitten, de tuin is verwilderd of waar regelmatig heftige ruzies lijken te zijn. Of die oudere weduwnaar die steeds minder uit zijn woorden komt en wiens huis al zo lang aan een schoonmaakbeurt toe lijkt. Inwoners - jong of oud - waar u zich zorgen over maakt. Maar u weet niet wat u zou  moeten doen. Ze houden de deur gesloten of weigeren iedere hulp die u aanbiedt. U kunt uw zorgen kenbaar maken bij het Meldpunt Bezorgd van Vitras. Wij zullen op onderzoek uitgaan en proberen hulp te  bieden waar dit echt nodig lijkt te zijn. Bijvoorbeeld in situaties van verwaarlozing, vervuiling, ernstige vereenzaming, ontsporende mantelzorg, verslaving of (dreigende) dakloosheid.

U kunt uw melding doen via:

Telefoon: 0900 – 821 23 82 (kantooruren)

E-mail: meldpuntbezorgd.scherpenzeel@vitras.nl

Vitras_CMD_2012_Logo_PAYOFF

Vitras (de organisatie voor maatschappelijk werk in Scherpenzeel) neemt dan contact met u op om de melding te bespreken.

Uw melding bij Vitras is niet anoniem. Maar het huishouden waar de melding over gaat hoeft niet te weten te komen dat u een melding heeft gedaan.