Afsluiting Ruwinkelseweg, Heintjeskamperweg en Renessersteeg

Home > Inwoners > Actualiteiten > Afsluiting Ruwinkelseweg, Heintjeskamperweg en Renessersteeg

Afsluiting Ruwinkelseweg, Heintjeskamperweg en Renessersteeg

RSS
Dit item is verlopen op 14-04-2020.

Vanaf maandag 9 maart (week 11) worden werkzaamheden uitgevoerd aan de Ruwinkelseweg. De werkzaamheden duren een week en betreffen het plaatsen van betonblokken en het aanbrengen van een nieuwe deklaag met asfalt.

Vanaf maandag 16 maart (week 12) starten de werkzaamheden Heintjeskamperweg. Deze werkzaamheden worden eind week 15 (vrijdag 10 april) afgerond.

Tussen de inrit Heintjeskamperweg 1 en Barneveldseweg wordt de huidige rijweg (incl. fundering) in zijn geheel verwijderd. Vernieuwde rijweg wordt voorzien van nieuw asfalt deklaag en wordt er een gedeelte voorzien van bermbeton tussen de rijweg- en bermen. Dit gedeelte van de weg is dan volledig afgesloten, ook voor fietsers. Vakantiepark Ruwinkel is bereikbaar via de Ruwinkelseweg.

Op maandag 23 maart (week 13) starten de werkzaamheden aan de Renessersteeg. Deze worden eind week 15 (vrijdag 10 april) afgerond. De rijweg wordt aangepast en voorzien van een nieuwe asfalt deklaag. Vernieuwde rijweg wordt voorzien van een nieuwe asfalt deklaag. Tussen de rijweg- en bermen wordt aan beide zijde een strook met bermbeton aangebracht.