Afsluiting Druivenkamp

Home > Inwoners > Actualiteiten > Afsluiting Druivenkamp

Afsluiting Druivenkamp

In augustus 2018 zijn wij gestart met de bouw van zes woningen aan de Druivenkamp. Inmiddels zijn wij zover dat we gaan starten met het aansluiten van de riolering en nutsaansluitingen. Omdat de riolering voorbij het midden van de weg ligt op een diepte van ca. 2 m, zal de weg tijdelijk afgesloten moeten worden. We hebben dit uitvoerig met de gemeente besproken en afgestemd.

Het tijdvak waarin dit zal plaatsvinden is vanaf maandag 18 maart t/m 15 april 2019. De weg is dan geheel afgesloten voor vrachtverkeer en auto’s, uiteraard proberen wij te zorgen dat de weg eerder weer open kan. Voetgangers kunnen gewoon gebruik blijven maken van het voetpad naast De Blokker, deze blijft open. Fietsers zullen even af moeten stappen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de gemeente Scherpenzeel via telefoonnummer (033) 277 23 24.