Actuele informatie gemeentegids 2020

Home > Inwoners > Actualiteiten > Actuele informatie gemeentegids 2020

Actuele informatie gemeentegids 2020

Dit item is verlopen op 29-02-2020.

De nieuwe gemeentegids van Scherpenzeel wordt begin januari huis-aan-huis bezorgd. De gids ziet er iets anders uit dan voorgaande jaren. Zo heeft deze gids een groter formaat en een kleurrijke opmaak. De gids heet ‘Welkom in Scherpenzeel’. Vertrouwde onderdelen zoals de afvalkalender vindt u wel weer in de gemeentegids 2020.

Verouderde informatie

Deze gemeentegids is enkele weken geleden al gedrukt. In de tussentijd zijn er politieke verschuivingen geweest, waardoor bepaalde informatie niet meer actueel is. Hierdoor zijn de teksten en foto’s over het college van burgemeester en wethouders (B&W) en de gemeenteraad verouderd.

Nieuw college van B&W

Het huidige college van B&W bestaat uit burgemeester Harry de Vries, de wethouders Henny van Dijk (GBS), Izaäk van Ekeren en Gerard van Deelen (beiden SGP) en gemeentesecretaris Wilma van de Werken.

Nieuwe raadsleden

De SGP-wethouders waren tot donderdag 19 december leden van de Scherpenzeelse gemeenteraad. Deze plekken zijn nu ingevuld door Peter van As en Jan-Dirk van de Waerdt. Ook deze namen en foto’s ontbreken dus in de gemeentegids 2020.

Meer informatie

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd over het huidige bestuur van Scherpenzeel. Meer informatie is te lezen via www.scherpenzeel.nl/bestuur.