Actualisatie adressen gemeentegids 2018

Home > Inwoners > Actualiteiten > Actualisatie adressen gemeentegids 2018

Actualisatie adressen gemeentegids 2018

Deze week start Akse Media met het actualiseren van de redactionele adressen voor de aankomende gemeentegids van Scherpenzeel.

De adressen met een e-mailadres krijgen van hen een e-mail ter controle van de gegevens. Deze is voorzien van een unieke persoonlijke code, zodat u zelf de gegevens naar wens kunt controleren en vervolgens aanpassen. De overige vermeldingen worden tijdens de actualisatie periode telefonisch door Akse Media benaderd. Staat uw organisatie of vereniging nog niet in de gemeentegids? Dan kunt u dit zelf aanmelden bij Akse Media voor plaatsing in het adressengedeelte.

Voor wijzigingen en/of aanmeldingen kunt u zelf op de volgende manieren reageren:

• per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Gemeentegids Scherpenzeel)
  • telefonisch: (0223) 67 30 10 (redactie Akse Media)
  • schriftelijk: Akse Media (t.a.v. Gemeentegids Scherpenzeel), Postbus 6033, 1780 KA Den Helder

Wijzigingen en/of aanmeldingen voor het adressengedeelte kunt u tot uiterlijk 29 september 2017 aan de redactie van Akse Media doorgeven.