Aanmelden organisatie of vereniging voor de gemeentegids

Home > Inwoners > Actualiteiten > Aanmelden organisatie of vereniging voor de gemeentegids

Aanmelden organisatie of vereniging voor de gemeentegids

Akse Media start met het actualiseren van de gegevens voor de nieuwe gemeentegids Scherpenzeel. Wilt u uw organisatie of vereniging aanmelden dan kan dit als volgt:

• per e-mail:  redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Gemeentegids Scherpenzeel)
  • telefonisch:  via redactie Akse Media: (0223) 67 30 10
  • schriftelijk:  Akse Media t.a.v. Gemeentegids Scherpenzeel, Postbus 6033, 1780 KA Den Helder

Wijzigingen en/of aanmeldingen voor het adressengedeelte kunt u doorgegeven aan de redactie van Akse Media tot uiterlijk 1 oktober 2021.

Organisaties of verenigingen die in de gemeentegids 2021 al vermeld staan, hoeven niet opnieuw aan te melden maar krijgen van Akse Media een e-mail ter controle van de gegevens. Deze is bij een ieder voorzien van een persoonlijke code, zodat men zelf de gegevens kan controleren en vervolgens aanpassen.