Aanmelden organisatie of vereniging voor de gemeentegids

Home > Inwoners > Actualiteiten > Aanmelden organisatie of vereniging voor de gemeentegids

Aanmelden organisatie of vereniging voor de gemeentegids

Akse Media start met het actualiseren van de gegevens voor de nieuwe  gemeentegids Scherpenzeel. Wilt u uw organisatie of vereniging aanmelden dan kan dit als volgt:

per e-mail: redactie@aksemedida.nl(o.v.v. Gemeentegids Scherpenzeel)

telefonisch via redactie Akse Media: (0223) 67 30 10

schriftelijk: Akse Media. T.a.v. Gemeentegids Scherpenzeel, Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

Wijzigingen en/of aanmeldingen voor het adressengedeelte kunt u doorgegeven aan de redactie van Akse Media tot uiterlijk 18 oktober.

Organisaties of verenigingen die in de gemeentegids 2020 al vermeld staan, hoeven niet opnieuw aan te melden maar krijgen van Akse Media een e-mail ter controle van de gegevens. Deze is bij een ieder voorzien van een persoonlijke code, zodat men zelf de gegevens kan controleren en vervolgens aanpassen.