Aanmelden vakantiespelweek 2018

Home > Inwoners > Aanmelden vakantiespelweek 2018

Aanmelden vakantiespelweek 2018

In de week van 20 t/m 23 augustus organiseren wij vanuit JOS (Jeugd in Ontwikkeling Scherpenzeel) een vakantiespelweek voor basisschool leerlingen en jongeren.
Tijdens deze week kan er deelgenomen worden aan verschillende activiteiten zoals bewegen op muziek, bootcamp, boksen, rots en water training, spelmiddag van de scouting en een kijkje bij de brandweer, ambulance en de politie.
De week sluiten wij af met een obstacle run op donderdag 23 augustus.

Programma en inschrijving

Inschrijven voor de obstacle run is helaas niet meer mogelijk, voor de overige activiteiten is nog voldoende plek. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld, dus geef je snel op! Het programma en de inschrijving hiervoor verloopt via de website van sjorssportief.

Vrijwilligers

Voor het begeleiden van de obstacle run op donderdag 23 augustus van 14.00 - 17.00 uur zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers.
Wij zoeken enthousiaste personen die bij de onderdelen van deze run willen staan ter begeleiding. Dit kan zijn van het controleren van de activiteit tot het inschenken van drinken. Je hoeft geen kennis van zaken te hebben van de obstacle run.

Aanmeldingen

Voor eventuele vragen en aanmeldingen kunt u contact opnemen met Miranda Wassink via jos@scherpenzeel.nl