Voor iedereen die hulp kan gebruiken bij het regelen van online overheidszaken.

Heeft u vragen over dingen die u moet regelen met de overheid? Informatiepunt Digitale Overheid helpt u hier graag bij. Deze is te vinden in de bibliotheek van Scherpenzeel.

Steeds vaker moeten we zelf zaken regelen met de overheid zoals het aanvragen van zorgtoeslag, een woning zoeken, een rijbewijs verlengen of een afspraak maken bij de gemeente. U heeft dan DigiD nodig en u moet met een computer kunnen omgaan.

Voor veel mensen is dit lastig. Maar als u eenmaal weet hoe het werkt is het misschien makkelijker dan u dacht. En vaak krijgt u sneller antwoord, soms zelfs meteen.

Kom langs voor hulp

Wilt u iets regelen via de computer en kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Kom vooral langs bij het Informatiepunt in de Bibliotheek. Zij helpen u graag en denken met u mee of wij verwijzen u door naar de juiste organisatie.

Het Informatiepunt Digitale Overheid(externe link) is voor iedereen, u hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek om hier gebruik van te maken. Iedereen is van harte welkom en de hulp is gratis!