Ook de jeugdgezondheidszorg van GGD Gelderland-Midden heeft te maken met een personeelstekort. Hierdoor wordt de zorg op het consultatiebureau de komende tijd iets anders. 

Voorop staat: Jeugdgezondheidszorg Gelderland-Midden blijft zo goed mogelijk bereikbaar voor u en uw kind. Alle al geplande afspraken op het consultatiebureau of voor huisbezoeken gaan gewoon door. Vaccinaties worden op tijd gegeven en ook belangrijke (medische) onderzoeken worden zoveel mogelijk op tijd uitgevoerd.

Wat verandert er?

  • Voor nieuwe afspraken geldt dat daar soms iets meer tijd tussen zal zitten. Soms zullen afspraken ook op een andere manier gaan, bijvoorbeeld telefonisch of via beeldbellen.
     
  • Huisbezoeken door de jeugdverpleegkundige worden, als het kan, vervangen door beeldbellen. Ook worden afspraken soms op het consultatiebureau gemaakt in plaats van thuis. Dit duurt tot 1 januari 2023.
  • De afspraak op het consultatiebureau rond 3 jaar wordt voor de meeste peuters verschoven naar 3 jaar en 6 maanden. Dit geldt tot 1 augustus 2023.
  • De telefonische Vragenlijn 0-4 jaar gaat tijdelijk dicht (tot 1 januari 2023). Voor vragen over uw baby of peuter kunt u terecht bij:

- De GroeiGids (inclusief Ouderchat)

- het inloopspreekuur van uw consultatiebureau. U kunt hiervoor een afspraak maken via 088 3556500.

- het mailadres van uw consultatiebureau. U kunt per mail een vraag sturen en ontvangt dan binnen drie werkdagen een antwoord. Het emailadres vindt u op de website van de GGD.   

Kijk voor meer informatie op de website van GGD Gelderland-Midden