Start uitvoering werkzaamheden

Aannemingsbedrijf Smink Infra uit Nijkerk voert de werkzaamheden voor de herinrichting van de Eikenlaan voor de gemeente uit. Alle voorbereidingen zijn klaar en de benodigde materialen voor het werk zijn ingekocht. Omdat er op de Eikenlaan zelf weinig ruimte is en we de parkeerplaats bij de sportverenigingen graag voor parkeren willen blijven gebruiken, richten we eerst een tijdelijk depot in. Dat komt op de Barneveldseweg, net over de kruising met de N224.Vanaf maandag 19 april starten met de aanleg van het depot en het doortrekken van het fietspad langs de Eikenlaan naar de Industrieweg. 

Lees verder over de werkzaamheden, planningen en tekening 

Deze werkzaamheden duren ongeveer 1 week. Vanaf maandag 26 april nemen we de watergangen onderhanden. Het opschonen, ontgraven en profileren en daarop aansluitend het vervangen en herleggen van de duikers in de watergangen.

De werkzaamheden aan de riolering en het herinrichten van de rijbaan start vanaf week 24, de week van 24 mei. De fasering van de werkzaamheden ziet u in de tekening hieronder.

Tijdens de voorbereiding is de hele Eikenlaan voor bewoners en omwonenden bereikbaar. Voordat een bepaalde fase start, plaatsen we borden en omleidingsroutes (auto & fiets). De omleidingsroutes en afsluitingen vindt u ook op deze website. Te voet zijn de woningen altijd bereikbaar.

Om u op de hoogte te brengen en houden van de voortgang en interessante informatie brengen wij de Eikenlaan Courant uit. Deze wordt ook huis aan huis verspreid onder de aanwonende bewoners.

Officiƫle handeling

Op maandag 10 mei om 11.00 uur verricht wethouder Henny van Dijk de officiƫle handeling voor de start van de herinrichting Eikenlaan, met in achtneming van de coronamaatregelen.

Vraag en antwoord

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden is uw contactpersoon van de aannemer Mathijs Verweij. U kunt via m.verweij@smink-infra.nl of telefoon (033) 303 17 00 uw vragen stellen. Natuurlijk kunt u terecht bij de genoemde e-mailadressen voor uw vragen en antwoorden