Bewonersbrief december 2020

Op 10 november heeft de gemeenteraad de begroting voor de herinrichting van de Eikenlaan goedgekeurd. Hiermee zijn de voorbereidingen voor de uitvoering van de werkzaamheden in volle gang om in het voorjaar van 2021 te kunnen starten.

Lees verder over de nieuwsbrief

De uitvoeringstekeningen zijn helemaal klaar en te vinden onder de button Documenten en onderzoeken. Heeft u nog een vraag of wilt u andere informatie over het project dan kunt u daarvoor het emailadres eikenlaan@scherpenzeel.nl gebruiken. Ook krijgen de bewoners aan de Eikenlaan een uitnodiging voor een afspraak met de afkoppel coördinator om de mogelijkheden voor afkoppelen van regenwater op eigen terrein te bespreken en wellicht het vernieuwen van de vuilwater riolering op uw eigen terrein.

In januari 2021 zullen we een aantal bomen op de kruising Willaerlaan - Eikenlaan gaan verplanten om de aanleg van de riolering mogelijk te maken. Deze worden later weer terug gebracht.  De verwachting is dat de werkzaamheden voor het rooien van de laatste bomen zullen plaatsvinden in maart en aansluitend de werkzaamheden voor het vervangen van het riool en het vernieuwen van de bestrating. Natuurlijk is dat ook afhankelijk van de planning van de aannemer die de werkzaamheden gaat uitvoeren, daar zult u volledig van op de hoogte worden gebracht.