Ben jij een echte teamspeler en houd je van het verbeteren van teams en processen? Dan zoeken we jou!

Voor het stroomlijnen van de dagelijkse werkzaamheden en het professionaliseren van projectmatig werken hebben wij plek voor een ervaren coördinator. De coördinator coacht en faciliteert de medewerkers van Team Leefomgeving om proces en inhoud van verschillende beleidsvelden en werkzaamheden met elkaar te verbinden. Ben jij een echte teamspeler en houd je van het verbeteren van teams en processen? Dan zoeken we jou!

Het team

Team Leefomgeving bestaat uit ruim 35 enthousiaste medewerkers op het gebied van projectontwikkeling, ruimtelijke ordening, duurzaamheid, afval, groen en verkeer, riolering en gebouwenbeheer. Samen dragen zij zorg voor een optimale leefomgeving in ons dorp. Het team bestaat uit beleidsmedewerkers en uitvoerende medewerkers. De teamleider is eindverantwoordelijk voor het gehele team.

Een van de uitdagingen van het team is de doelstellingen steeds goed in het oog te houden en scherpte aan te brengen in opdrachtgever- en opdrachtnemerschap en de daarbij horende taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden. Een verdere professionalisering van programmamanagement en projectmatig werken is dan ook één van onze prioriteiten.

Jouw rol, taken en verantwoordelijkheden 

In de functie van coördinator ben je verantwoordelijk voor het plannen, coördineren en verdelen van de dagelijkse werkzaamheden met oog voor kwaliteit en integraliteit. Je bent dé verbindende schakel tussen de beleid en uitvoering en sparringpartner van de teamleider.

Jij weet medewerkers te inspireren en stimuleert hen om vanuit helderheid over taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden hun werk zelf te organiseren.

Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor een aantal administratieve taken.

Dit breng je mee:

  • Een relevante hbo-opleiding.
  • Affiniteit met de taakvelden binnen de leefomgeving.
  • Ervaring met het werken in een politiek-bestuurlijke omgeving, bij voorkeur bij een gemeente.
  • Je denkt en handelt integraal en schakelt gemakkelijk tussen uiteenlopende werkzaamheden.
  • Je hebt ruime ervaring met het coördineren van werk en mensen en bent een echte verbinder. Je hebt een coachende leiderschapsstijl. 
  • Je bent enthousiast over -en hebt ervaring met projectmatig werken.
  • Je stimuleert medewerkers om vanuit helderheid over taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden hun werk zelf te organiseren.
  • Goede contactuele en communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij?

Als werkgever valt gemeente Scherpenzeel op door een goede mix van dorpse nuchterheid, gezelligheid en ruimte voor ondernemerschap. De lijnen zijn kort en als het nodig is helpen we elkaar.

Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en er is ruimte om in overleg zelf je werkweek in te richten.

Afhankelijk van je kennis en ervaring ontvang je een salaris op basis van schaal 11 cao Gemeenten (maximaal € 5.725,00 brute per maand). Daarnaast krijg je een individueel keuzebudget van 17,05% van jouw salaris. De functie is in eerste instantie voor de duur van één jaar, met mogelijkheden voor verlenging.

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Er is volop energie om onze organisatie verder te versterken en samen aan een mooie toekomst te werken. Met iets meer dan 100 collega’s staan we klaar voor ruim 10.000 inwoners. We juichen het toe als jij daar je eigen kwaliteiten aan toevoegt.

Meer informatie of solliciteren

Wil je eerst meer informatie of even vrijblijvend bellen over de gemeente en de functie? Dat kan! Bel Angel Franken, teamleider Team Leefomgeving. Je kunt haar bereiken via telefoonnummer (033) 277 23 24.

Is deze baan precies wat je zoekt? Stuur dan voor 3 juni a.s. je sollicitatie en cv naar werkenin@scherpenzeel.nl onder vermelding van vacaturenummer 2023-11.

We zetten deze vacature gelijktijdig intern en extern uit. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor.

Wij genieten van de grote verscheidenheid aan persoonlijkheden op onze werkvloer. Wat je achtergrond, levensstijl of geloof ook is, we nodigen je van harte uit om te solliciteren!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.