Toezichthouder onderhoud infrastructuur (36 p.w.)

Home > Bestuur > Vacatures > Toezichthouder onderhoud infrastructuur (36 p.w.)

Toezichthouder onderhoud infrastructuur (36 p.w.)

Dit item is verlopen op 29-10-2019.

Ben jij helemaal thuis in beheer en onderhoud van infrastructuur?
Zet jij je graag in voor de wegen, kabels en leidingen, openbare verlichting en verkeersborden/ bewegwijzering/ markeringen van onze mooie, kleine gemeente?
En ben jij op zoek naar een brede, zelfstandige functie en leuke collega’s? Dan is dit jouw baan!

Toezichthouder onderhoud infrastructuur

voor 36 uur per week

Wie zijn wij?

In Scherpenzeel wonen bijna tienduizend inwoners in een prettig groene omgeving. Het werkklimaat in onze gemeentelijke organisatie met 81 medewerkers is aangenaam. De werksfeer kenmerkt zich door betrokkenheid, openheid en resultaatgerichtheid met ruimte voor elkaars ideeën. Onze kernwaarden zijn dienstverlenend, krachtig en betrokken.

De functie

Als Toezichthouder infrastructuur heb jij de belangrijke taak om de infrastructuur binnen de gemeente Scherpenzeel veilig en comfortabel te houden.
Je helpt mee om kaders (kwaliteitseisen, werkbeschrijvingen, contracten, etc.) op te stellen, die je tijdens dagelijks toezicht bewaakt. Je neemt deel aan bouwvergaderingen en werkoverleggen en legt de afspraken vast in (bouw)verslagen. Je bewaakt de financiële voortgang, budgetten en de verrekening van meer- en minderwerk. Je onderhoudt goede contacten met aannemer(s), de buitendienst, nutsbedrijven, inwoners en andere belanghebbenden. Je collega’s betrek je bij de vernieuwing van infrastructuur en bij de realisatie van nieuwbouw in Scherpenzeel. Je krijgt alle gelegenheid om je kennis en ervaring in te brengen.

Wat zijn je taken?

 • Je houdt toezicht op onderhoudswerkzaamheden aan onze wegen en verkeersvoorzieningen en coördineert de werkzaamheden van derden (o.a. nutsbedrijven) voor de te volgen werkwijze en werkvolgorde;
 • Je houdt preventief toezicht, bijvoorbeeld door het houden van inventarisatie/ schouwrondes;
 • Je verzorgt de afhandeling van civieltechnische meldingen en klachten en zorgt ervoor dat schades zo snel en goed mogelijk worden hersteld;
 • Je stelt werkbeschrijvingen op, geeft (deel)opdrachten, registreert meer- en minderwerk, etc;
 • Je verzorgt de afhandeling van aanvragen van uitritten, gehandicapten parkeerplaatsen, elektrische laadpalen, etc;
 • Je verzorgt de afhandeling van vergunningen voor kabels en leidingen in MOOR en houdt toezicht op de naleving van de voorschriften;
 • Je draagt zorg voor de inning van leges en degeneratie kosten (i.s.m. financiële administratie);
 • Je houdt toezicht op het de onkruidbestrijding op verhardingen, het vegen van wegen en het reinigen van kolken;
 • Verricht, indien nodig overige binnen de afdeling voorkomende werkzaamheden.

Wat vragen wij van jou?

 • Zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, collegialiteit en goede communicatieve`vaardigheden
 • Een open houding naar inwoners, bedrijven, collega’s, etc
 • Een MBO diploma in het vakgebied of aantoonbaar werk- en denkniveau
 • Diploma “VCA” en “Veilig werken langs de weg” en “Coördinatie op kabels en leidingen” (of de bereidheid dit te halen)
 • Kennis van en ervaring met Office en met specifieke pakketten zoals MOOR is een pré
 •  Rijbewijs B
 • Ervaring in een vergelijkbare functie.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige functie in een kleine gemeente met een afwisselend werkpakket in eeninformele en dynamische werksfeer met veel ontwikkelingen op jouw vakgebied. Mogelijkheden om je te ontwikkelen en je eigen toekomst te maken. Het salaris voor deze boeiende functie is afhankelijk van je vaardigheden, opleiding en werkervaring.
De functie is gewaardeerd in salarisschaal 8 van de CAR-UWO. Bij een 36-urige werkweek betekent dit een bedrag van maximaal € 3.485,00 (peildatum oktober 2019).

Bovenop je maandelijkse salaris beschik je over een Individueel Keuzebudget van 17,05%. Je beheert dit budget zelf en je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit (of een deel hiervan) te laten uitbetalen, er vakantie uren van te kopen, enzovoort. 

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de periode van een jaar, met uitzicht op verlenging bij goed functioneren.

Herken jij je in bovenstaand profiel?

Schriftelijk reageren kun je tot 28 oktober 2019 via het e-mailadres van de gemeente Scherpenzeel: werkenin@scherpenzeel.nl . Vermeld bij je reactie het vacaturenummer 2019-16.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met de heer Roel ter Horst, afdelingshoofd. Je kunt hem bereiken via telefoonnummer (033) 277 23 24.
Voor deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.