Secretarieel medewerker m/v

Home > Bestuur > Vacatures > Secretarieel medewerker m/v

Secretarieel medewerker m/v

Dit item is verlopen op 28-08-2019.

Wegens ziektevervanging zijn wij, voor de duur van 1 jaar op zoek  naar een spontane en representatieve kandidaat voor de functie van

SECRETARIEEL MEDEWERKER m/v

voor 32-36 uur per week

Wie zijn wij?

In Scherpenzeel wonen ongeveer tienduizend inwoners in een prettig groene omgeving. Het werkklimaat in onze gemeentelijke organisatie met 79 medewerkers is aangenaam. De werksfeer kenmerkt zich door betrokkenheid, openheid en resultaatgerichtheid met ruimte voor elkaars ideeën. Onze kernwaarden zijn dienstverlenend, krachtig en betrokken.

Algemene tekst over afdeling en functie

De organisatie van de gemeente Scherpenzeel bestaat uit een drietal afdelingen; Bedrijfsvoering, Gemeentewinkel en Ruimte & Groen. Onder Gemeentewinkel vallen alle publieksgerichte onderdelen van de gemeente, zoals Burgerzaken, Receptie, Secretariaat, Sociaal domein en Belastingen.
Het secretariaat verricht ondersteunende en secretariële werkzaamheden voor de hele organisatie.

Wat zijn je werkzaamheden?

Je werkzaamheden bestaan uit het verrichten van een breed scala aan secretariële en administratieve werkzaamheden voor leidinggevenden en voor medewerkers binnen de gemeentelijke organisatie (maken van afspraken, agendabeheer, versturen van brieven, voorbereiden van vergaderingen etc.). In voorkomende gevallen notuleer je bij vergaderingen. Zowel aan de balie als aan de telefoon ben je het eerste aanspreekpunt voor bewoners en bezoekers. Natuurlijk ben je ook bereid andere klussen op te pakken.

Wat vragen wij van je?

Je hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie en beschikt over MBO+ werk- en denkniveau. Je laat je niet snel van de wijs brengen en bent in staat om prioriteiten te stellen. Binnen de dynamiek van het secretariaat kun jij de rust bewaren. Gezien de diversiteit aan contacten die je onderhoudt, is het noodzakelijk dat je een prettige, servicegerichte persoonlijkheid bent en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Verder ben je representatief en vind je het leuk om met en voor collega’s te werken. In het verder professionaliseren van het secretariaat zie je een uitdaging.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige functie met een afwisselend werkpakket in een collegiale en informele werksfeer. Het salaris voor deze boeiende functie is, afhankelijk van je vaardigheden, opleiding en werkervaring.

De functie is indicatief gewaardeerd in salarisschaal 6 van de CAR-UWO. 
Dit is maximaal € 2.729,00 bij een 36-urige werkweek met peildatum 1 januari 2019.
Bovenop je maandelijkse salaris beschik je over een Individueel Keuzebudget van 17,05%. Je beheert dit budget zelf en je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit (of een deel hiervan) te laten uitbetalen, er vakantie uren van te kopen, enzovoort.

Herken jij je in bovenstaand profiel?

Schriftelijk reageren kun je tot uiterlijk tot en met 27 augustus 2019 via het onderstaande emailadres van de gemeente Scherpenzeel: werkenin@scherpenzeel.nl en onder vermelding van het vacaturenummer: 2019-12.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met Wilma van de Werken, gemeentesecretaris /afdelingshoofd Gemeentewinkel a.i. Je kunt haar bereiken via telefoonnummer (033) 277 23 24.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.