Medewerker documentaire informatievoorziening

Home > Bestuur > Vacatures > Medewerker documentaire informatievoorziening

Medewerker documentaire informatievoorziening

Dit item is verlopen op 28-08-2019.

Wil jij verder bouwen aan een professionele informatievoorziening?

MEDEWERKER DOCUMENTAIRE INFORMATIEVOORZIENING

voor 32 - 36 uur per week

Wie zijn wij?

In Scherpenzeel wonen bijna tienduizend inwoners in een prettig groene omgeving. Het werkklimaat in onze gemeentelijke organisatie met 79 medewerkers is aangenaam. De werksfeer kenmerkt zich door betrokkenheid, openheid en resultaatgerichtheid met ruimte voor elkaars ideeën. Onze kernwaarden zijn dienstverlenend, krachtig en betrokken.

Algemene tekst over afdeling en functie

De afdeling Bedrijfsvoering is de motor van onze organisatie. Zij zorgt ervoor dat de andere afdelingen kunnen bewegen. Onder Bedrijfsvoering vallen de onderdelen: ICT, documentaire informatievoorziening, gegevensbeheer, financiën, juridische kwaliteitszorg, inkoop, P&O, communicatie, veiligheid en bodetaken. In ons team DIV gaat een medewerker in verband met de reistijd op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoeken wij een vervanger. Je werkt met name samen met twee ervaren collega’s.
Binnen DIV staan we midden in de implementatie van een nieuw zaaksysteem, waarbij steeds meer vanuit DIV ondersteuning aan medewerkers zal worden gegeven.

Wat zijn je werkzaamheden?

Als medewerker documentaire informatievoorziening ga jij je bezighouden met het scannen en registreren van ingekomen post in het zaaksysteem. Het gaat dan om zowel fysieke als digitale documenten. Ook beheer je met je collega’s het dynamisch, semi-statisch en gedigitaliseerd archief. Maar zeker zo belangrijk is het ondersteunen van eindgebruikers en het controleren van registraties in het zaaksysteem op compleetheid en afdoening.

Wat vragen wij van je?

  • Minimaal 3 jaar ervaring in de registratie van post in een zaaksysteem (bij voorkeur Verseon/Djuma)
  • Minimaal een afgeronde opleiding SOD 1 of gelijksoortig
  • Ervaring met en kennis van zaakgericht werken en het toepassen van zaaktypen
  • Ervaring met digitale archivering
  • MBO+ werk- en denkniveau

Je bent bereid om de handen uit de mouwen te steken voor diverse archief werkzaamheden en mee te denken om processen (digitaal) te verbeteren.

Over welke competenties moet je beschikken?

Klantgericht, verantwoordelijk, kwaliteitsgericht, nauwkeurigheid, analytisch vermogen.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige functie met een afwisselend werkpakket in een collegiale en informele werksfeer. Het salaris voor deze boeiende functie is afhankelijk van je vaardigheden, opleiding en werkervaring.

De functie is gewaardeerd in salarisschaal 7 van de CAR-UWO. Bij een 36-urige werkweek betekent dit een bedrag van maximaal € 2.986,00 (peildatum januari 2019).

Bovenop je maandelijkse salaris beschik je over een Individueel Keuzebudget van 17,05%. Je beheert dit budget zelf en je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit (of een deel hiervan) te laten uitbetalen, er vakantie uren van te kopen, enzovoort.
Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de periode van een jaar, met uitzicht op verlenging bij goed functioneren. 

Herken jij je in bovenstaand profiel?

Schriftelijk reageren kun je tot en met 27 augustus 2019 via het e-mailadres van de gemeente Scherpenzeel: werkenin@scherpenzeel.nl. Vermeld bij je reactie het vacaturenummer 2019-13. Let op! Wij verwachten dat je motivatie past op één A4 en je CV op maximaal twee pagina’s.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met de heer Jan-Willem Berkhof, afdelingshoofd. Je kunt hem bereiken via telefoonnummer (033) 277 23 24.
We gaan uit van een aanstelling per november 2019.


Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.