Facilitaire medewerker/bode op oproepbasis gemiddeld 12 uur p.w.

Home > Bestuur > Vacatures > Facilitaire medewerker/bode op oproepbasis gemiddeld 12 uur p.w.

Facilitaire medewerker/bode op oproepbasis gemiddeld 12 uur p.w.

Dit item is verlopen op 16-07-2019.

Wil jij het visitekaartje van onze organisatie zijn?

FACILITAIR MEDEWERKER/BODE 

op oproepbasis, gemiddeld 12 uur per week

Wie zijn wij?

In Scherpenzeel wonen bijna tienduizend inwoners in een prettig groene omgeving. Het werkklimaat in onze gemeentelijke organisatie met 79 medewerkers is aangenaam. De werksfeer kenmerkt zich door betrokkenheid, openheid en resultaatgerichtheid met ruimte voor elkaars ideeën. Onze kernwaarden zijn dienstverlenend, krachtig en betrokken.

Algemene tekst over afdeling en functie

De afdeling Bedrijfsvoering is de motor van onze organisatie. Zij zorgt ervoor dat de andere afdelingen kunnen bewegen. Onder Bedrijfsvoering vallen de onderdelen: ICT, documentaire informatievoorziening, gegevensbeheer, financiën, juridische kwaliteitszorg, inkoop, P&O, communicatie, veiligheid en bodetaken. Om de continuïteit van onze facilitaire dienstverlening te waarborgen zoeken wij een facilitair medewerker/bode. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering van de facilitaire dienstverlening. Je werkt op basis van een rooster, maar bij ziekte en vakantie wordt je extra ingezet.

Over welke competenties moet je beschikken?

Klant- en servicegericht, kwaliteitsbewust, representatief, flexibel, zelfstandig en goede mondelinge communicatie vaardigheden.

Wat zijn je werkzaamheden?

 • - Gebruiksklaar maken van vergaderruimtes, zoals het verzorgen van de catering, inrichten van de ruimte en het klaarzetten en installeren van audiovisuele-en ict-apparatuur
 • Faciliteren en assisteren bij (officiële) bijeenkomsten, zoals recepties e.d.
 • Inkoop, beheer en uitgifte van standaard kantoor-en cateringartikelen
 • Uitvoeren van kleine onderhouds-,reparatie-, en schoonmaakwerkzaamheden
 • Het signaleren van gebreken en registreren van meldingen
 • Uitvoeren van vlaginstructies bij speciale gelegenheden
 • Frankeren en registreren van uitgaande post
 • Lichte administratieve werkzaamheden

Wat vragen wij van je?

 • MBO werk-denkniveau
 • Ervaring met genoemde werkzaamheden (is een pre)
 • Flexibel inzetbaar op oproepbasis, tijdens vakanties op roosterbasis (incidenteel ook in de avonduren en in het weekend)
 • Bij voorkeur woonachtig in de nabijheid van Scherpenzeel
 • In bezit van rijbewijs B

Je bent bereid om de handen uit de mouwen te steken om onze organisatie maximaal te faciliteren.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige functie met een afwisselend werkpakket in een collegiale en informele werksfeer. Het salaris voor deze boeiende functie is afhankelijk van je  vaardigheden, opleiding en werkervaring.

De functie is gewaardeerd in salarisschaal 5 van de CAR-UWO. Bij een 36-urige werkweek betekent dit een bedrag van maximaal € 2.599,00 bruto per maand
(peildatum januari 2019).

Bovenop je maandelijkse salaris beschik je over een Individueel Keuzebudget van 17,05%. Je beheert dit budget zelf en je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit (of een deel hiervan) te laten uitbetalen, er vakantie uren van te kopen, enzovoort.
Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de periode van een jaar, met uitzicht op verlenging bij goed functioneren.

Herken jij je in bovenstaand profiel?

Schriftelijk reageren kun je tot 15 juli a.s. aanstaande via het e-mailadres van de gemeente Scherpenzeel: werkenin@scherpenzeel.nl. Vermeld bij je reactie het
vacaturenummer 2019-11.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met de heer Jan Willem Berkhof, afdelingshoofd Bedrijfsvoering. Je kunt hem bereiken via telefoonnummer (033) 277 23 24.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.