Beleidsmedewerker Sociaal Domein

Home > Bestuur > Vacatures > Beleidsmedewerker Sociaal Domein

Beleidsmedewerker Sociaal Domein

Dit item is verlopen op 13-03-2019.

met als aandachtsgebied Wonen en Volkshuisvesting

voor 32 uur in de week

Wie zijn wij?

In Scherpenzeel wonen we met ongeveer tienduizend inwoners in een prettig groene omgeving. Het werkklimaat in onze gemeentelijke organisatie met een kleine 75 medewerkers is aangenaam. De werksfeer kenmerkt zich door betrokkenheid, openheid en resultaatgerichtheid met ruimte voor elkaars ideeën. Kerncompetenties van de organisatie zijn: dienstverlenend, krachtig en betrokken. Voor onze inwoners is het motto: ’iedereen doet mee’. De gemeente Scherpenzeel heeft hierin een actieve rol en streeft ernaar om samen met het maatschappelijk middenveld en de inwoners een inclusieve lokale samenleving te bereiken. 

Afdeling en functie

De organisatie van de gemeente Scherpenzeel bestaat uit een drietal afdelingen; Bedrijfsvoering, Gemeentewinkel en Ruimte & Groen. Voor de afdeling Gemeentewinkel zoeken wij een beleidsmedewerker Sociaal Domein, met als specifiek aandachtsgebied Wonen en Volkshuisvesting.

Wat zijn je werkzaamheden?

Je maakt prestatieafspraken met de woningbouwvereniging en voert ambtelijke -en bestuurlijke gesprekken met hen. Tevens participeer je in overleggen met verschillende partijen over de huisvesting van statushouders.
Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de nieuwe Huisvestingsverordening en  een integrale Woonvisie. Daarbij handel en denk je vanuit strategisch perspectief.
Je participeert in het ambtelijk overleg Wonen Regio Foodvalley.
Verder ben je breed inzetbaar binnen het vakgebied Sociaal Domein.

Wat vragen wij van je?

Je hebt een relevante opleiding op tenminste Hbo-niveau, goede contactuele en communicatieve vaardigheden en werkervaring als beleidsmedewerker binnen het Sociaal Domein met aandachtsgebied Wonen/Volkshuisvesting. In teamverband werken en het behalen van resultaten vind je belangrijk. Je bent een stabiele persoonlijkheid die onder druk kan presteren en zelfstandig beslissingen kan nemen.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige functie met een afwisselend werkpakket in een collegiale en informele werksfeer. Wij bieden ruime mogelijkheden om je kwaliteiten verder te ontwikkelen. Het salaris voor deze boeiende functie is, afhankelijk van je vaardigheden, opleiding en werkervaring.

De functie is gewaardeerd in salarisschaal 10 van de CAR-UWO. Bij een 36-urige werkweek betekent dit een bedrag van maximaal € 4.225,00 (peildatum januari 2019).
 
Bovenop je maandelijkse salaris beschik je over een Individueel Keuzebudget van 17,05%. Je beheert dit budget zelf en je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit (of een deel hiervan) te laten uitbetalen, er vakantie uren van te kopen, enzovoort.

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de periode van een jaar, met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd bij goed functioneren. 

Herken jij je in bovenstaand profiel?

Schriftelijk reageren kun je tot uiterlijk tot en met woensdag 13 maart a.s. via het onderstaande emailadres van de gemeente Scherpenzeel: werkenin@scherpenzeel.nl. Vermeld bij je reactie het vacaturenummer 2019-01.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met mevrouw Dorothe Wissink, afdelingshoofd Gemeentewinkel a.i. Je kunt haar bereiken via het secretariaat, telefoonnummer 033- 277 23 24.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.