Beleidsmedewerker Sociaal Domein (m/v)

Home > Bestuur > Vacatures > Beleidsmedewerker Sociaal Domein (m/v)

Beleidsmedewerker Sociaal Domein (m/v)

Dit item is verlopen op 24-01-2017.

Wegens toenemende werkzaamheden op het gebied van jeugdzorg zijn wij zo spoedig mogelijk op zoek naar een gemotiveerde kandidaat voor de functie van

BELEIDSMEDEWERKER SOCIAAL DOMEIN m/v
(Specialisatie WMO)
voor 32 uur per week

Wie zijn wij?

In Scherpenzeel wonen we met ongeveer tienduizend inwoners in een prettig groene omgeving. Het werkklimaat in onze gemeentelijke organisatie met 74 medewerkers is aangenaam. De werksfeer kenmerkt zich door betrokkenheid, openheid en resultaatgerichtheid met ruimte voor elkaars ideeën.

Algemene tekst over afdeling en functie

De organisatie van de gemeente Scherpenzeel bestaat uit een drietal afdelingen; Bedrijfsvoering, Gemeentewinkel en Ruimte & Groen. Voor de afdeling Gemeentewinkel zoeken wij een beleidsmedewerker sociaal domein met als specialisatie WMO.

Wat zijn je werkzaamheden?

Je werkzaamheden bestaan uit:

 1. -Accounthouderschap en subsidiëring van onder andere:
  o Veilig Thuis/VGGM en huisverboden (incl. tijdelijke)
  o Vitras (algemeen maatschappelijk werk) incl. subsidie
  o Schuilplaats (diaconaal maatschappelijk werk) incl. subsidie
  o SWO incl. subsidie
 2.  WMO
 3. Beleidsveld mantelzorg en vrijwilligerswerk, inclusief respijtzorg en  informele zorg
 4. Beleidsveld financiële regelingen WMO waaronder
  o Subsidie schuldhulpmaatjes
  o Collectieve zorgverzekering Minima
  o Compensatieregeling hoge zorgkosten
  o Mantelzorgcompliment
 5. Cliëntervaringsonderzoek WMO
 6. Cliëntondersteuning ouderen/SWO
 7. Informatievoorziening sociaal domein (website en sociale kaart).

Wat vragen wij van je?

Je hebt een relevante Hbo-opleiding, goede contactuele en communicatieve vaardigheden en werkervaring op het werkgebied. In teamverband werken en het behalen van resultaten vind je belangrijk. Je bent een stabiele persoonlijkheid die onder druk kan presteren en zelfstandig beslissingen kan nemen.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige functie met een afwisselend werkpakket in een collegiale en informele werksfeer. Wij bieden ruime mogelijkheden om je kwaliteiten verder te ontwikkelen. Het salaris voor deze boeiende functie is, afhankelijk van je vaardigheden, opleiding en werkervaring. De functie is indicatief gewaardeerd in salarisschaal 10 van de CAR-UWO. Het minimumsalaris bij een 36-urige werkweek ligt dan rond de € 2.627,00. Het maximum salaris ligt dan rond de € 4.121,00 per maand (salarispeil per 1 januari 2017).

Met ingang van 1 januari 2017 worden het vakantiegeld, eindejaarsuitkering, (deels)bovenwettelijke verlofuren en de bijdrage ziektekostenverzekering opgenomen in het Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bedraagt 16,3% van je bruto maandsalaris en wordt maandelijks beschikbaar gesteld. Je kiest zelf of het IKB maandelijks wordt uitbetaald of dat je het reserveert voor later in het jaar. De keuze heb je in eigen hand!

Herken jij je in bovenstaand profiel?

Schriftelijk reageren kun je tot uiterlijk 15 december 2016 via het onderstaande emailadres van de gemeente Scherpenzeel: werkenin@scherpenzeel.nl. Vermeld bij je reactie het vacaturenummer 2016_GW6.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met de heer Jan Schoeman, afdelingshoofd Gemeentewinkel. Je kunt hem bereiken via het secretariaat, telefoonnummer (033) 277 23 24.

Een (ontwikkel)assessment kan mogelijk onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geworven. Interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten!!!