Beleidsmedewerker financien (30-36 uur)

Home > Bestuur > Vacatures > Beleidsmedewerker financien (30-36 uur)

Beleidsmedewerker financien (30-36 uur)

Dit item is verlopen op 01-04-2019.

Heb jij oog voor het verhaal achter de cijfers?
Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?

In Scherpenzeel wonen bijna tienduizend inwoners in een prettig groene omgeving. Het werkklimaat in onze gemeentelijke organisatie met een ongeveer 75 medewerkers is aangenaam. De werksfeer kenmerkt zich door betrokkenheid, openheid en resultaatgerichtheid met ruimte voor elkaars ideeën. Onze kernwaarden zijn: dienstverlenend, krachtig en betrokken.

Afdeling en functie

De afdeling Bedrijfsvoering is de motor van onze organisatie. Zij zorgt ervoor dat de andere afdelingen kunnen bewegen. De afdeling levert goede adviezen op juridisch en financieel vlak, weet alles over bedrijfsvoering en bewaakt de kwaliteit daarvan.
Onder Bedrijfsvoering vallen de onderdelen: ICT, documentaire informatievoorziening, gegevensbeheer, financiën, juridische kwaliteitszorg, inkoop, P&O, communicatie, veiligheid en bodetaken.

Wat zijn je werkzaamheden?

Je bent financieel consulent voor één van de afdelingen en je geeft financieel advies over samenwerkingsverbanden en verbonden partijen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van één of meer P&C-producten en lever je een wezenlijke bijdrage aan andere financiële documenten. Je speelt een belangrijke rol bij het actueel houden van het financiële beleid en de doorontwikkeling van de P&C-instrumenten.

Wat vragen wij van je?

  • je hebt een relevante opleiding op minimaal HBO werk- en denkniveau
  • aantoonbare kennis van gemeentefinanciën
  • 3 jaar relevante werkervaring, waarbij ervaring rond ruimtelijke ordening en
  • civiele werken een pré is
  • in teamverband kunnen werken
  • communicatieve vaardigheden
  • gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen.

Je bent bereid om de handen uit de mouwen te steken voor diverse werkzaamheden op het financiële vlak. 

Over welke competenties moet je beschikken?

Analytisch vermogen, inlevingsvermogen, initiatief en overtuigingskracht.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige functie met een afwisselend werkpakket in een collegiale en informele werksfeer. Het salaris voor deze boeiende functie is, afhankelijk van je vaardigheden, opleiding en werkervaring.

De functie is gewaardeerd in salarisschaal 10 van de CAR-UWO. Bij een 36-urige werkweek betekent dit een bedrag van maximaal € 4.225,00 (peildatum januari 2019).

Bovenop je maandelijkse salaris beschik je over een Individueel Keuzebudget van 17,05%. Je beheert dit budget zelf en je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit (of een deel hiervan) te laten uitbetalen, er vakantie-uren van de kopen, enzovoort.
Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de periode van een jaar, met uitzicht op verlenging bij goed functioneren. 

Herken jij je in bovenstaand profiel?

Schriftelijk reageren kun je tot uiterlijk tot en met 31 maart 2019 via het emailadres van de gemeente Scherpenzeel: werkenin@scherpenzeel.nl. Vermeld bij je reactie het vacaturenummer: 2019-03.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met de heer Jan Willem Berkhof, afdelingshoofd Bedrijfsvoering. Je kunt hem bereiken via telefoonnummer (033) 277 23 24.


Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.