Wil jij de volgende kinderburgemeester zijn?

Home > Bestuur > Kinderburgemeester 2021 > Wil jij de volgende kinderburgemeester zijn?

Wil jij de volgende kinderburgemeester zijn?

Scherpenzeel zoekt, voor de periode van één kalenderjaar, een Kinderburgemeester die onze burgemeester kan ondersteunen in zijn representatieve taak.

Wij zoeken doenertjes met een droom.

Scherpenzeelse kinderen die niet op hun mondje zijn gevallen en het leuk vinden om met of namens de burgemeester de gemeente bij evenementen, herdenkingen en bijzondere ontvangsten te zijn. Denk bijvoorbeeld aan de Boomplantdag, Dodenherdenking, de opening van de Koningsspelen en de ontvangst van Sinterklaas.

Woon jij in Scherpenzeel, zit je in groep 7 van een basisschool of school voor speciaal onderwijs? Ben je enthousiast en niet bang om voor grote groepen mensen te staan én kun je dan ook nog deze groep mensen toespreken? Dan ben jij de kinderburgemeester die wij zoeken!

Vraag aan je ouders of je mag solliciteren en schrijf een brief aan burgemeester van Scherpenzeel waarin je uitlegt waarom jij nou juist het kind bent dat hem bij zijn werk kan helpen.

Laat je ouders de brief ook ondertekenen en stuur ‘m voor 1 december 2021 naar Gemeente Scherpenzeel, Postbus 100, 3925 ZJ Scherpenzeel. E-mailen mag ook: bestuurssecretariaat@scherpenzeel.nl