Wie zijn wij?

In Scherpenzeel wonen ruim 10.000 inwoners in een prettige en groene omgeving. Het werkklimaat in onze groeiende organisatie, met op dit moment ca 100 medewerkers is aangenaam. De werksfeer kenmerkt zich door betrokkenheid, openheid en resultaatgerichtheid met ruimte voor elkaars ideeën. Onze kernwaarden zijn dienstverlenend, krachtig en betrokken. In onze visie op dienstverlening zijn vier principes leidend, te weten ‘inlevend, korte lijnen, gastvrij en meedenkend’.

Wat zijn je werkzaamheden?

Als boa houd je je bezig met de opsporing en handhaving van zaken die vermeld staan in een Algemene Plaatselijke Verordening (APV) en/of in de Drank en Horeca Wet.

Je voert onder andere controles uit op het juist parkeren van auto’s, verkeerd aangeboden huisvuil, gebruik van alcohol bij jeugd < 18 jaar, je handhaaft het hondenbeleid en je stelt proces verbalen op naar aanleiding van constateringen als dat nodig is. Kortom, een veelzijdige en verantwoordelijke functie, waarbij geen dag hetzelfde is!

Wij zoeken naast de boa ook een senior boa met uitgebreide ervaring, die ook ondermijningsvraagstukken oppakt.

Wat vragen wij van je?

  • Je bent in het bezit bent van een geldig BOA-certificaat
  • Je hebt relevante werkervaring als BOA en handhaving van parkeer- en APV feiten
  • Je bent in het bezit bent van geldig rijbewijs B
  • Als senior boa heb je ervaring met ondermijning
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal.

Daarnaast ben je:

  • Stressbestendig
  • In staat om zelfstandig te werken
  • Klantgericht en beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige functie met een afwisselend werkpakket in een collegiale en informele werksfeer. Het salaris voor deze boeiende functie is, afhankelijk van je vaardigheden, opleiding en werkervaring.

De boa functie is gewaardeerd in salarisschaal 7 van de CAO gemeenten. Bij een 36-urige werkweek betekent dit een bedrag van maximaal € 3.301,00 bruto per maand. (peildatum 1 april 2022).

De senior boa is gewaardeerd in salarisschaal 8 van de CAO gemeenten. Bij een 36-urige werkweek betekent dit een bedrag van maximaal € 3.732,00 bruto per maand. (peildatum 1 april 2022).

Bovenop je maandelijkse salaris beschik je over een Individueel Keuzebudget van 17,05%. Je beheert dit budget zelf en je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit (of een deel hiervan) te laten uitbetalen, er vakantie uren van te kopen, enzovoort.

Herken jij je in bovenstaand profiel?

Schriftelijk reageren kun je tot uiterlijk 16 augustus 2022 via het e-mailadres van de gemeente Scherpenzeel: werkenin@scherpenzeel.nl en onder vermelding van het vacaturenummer: 2022-14.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met de heer Remco Peeters, interim afdelingshoofd Bedrijfsvoering. Je kunt hem bereiken via telefoonnummer (033) 277 23 24.